3 Dezeen awards voor onze stalling: een zeer dapper project dat eruit springt!

De KJ Stalling heeft de internationale designprijs Dezeen gewonnen, en niet 1 maar gelijk 3 tegelijk! Het gelijknamige architectuur en design magazine rijkt jaarlijks de prijs uit. Bij de winnaars van 2021 hoort ook onze stalling, ontworpen door Silo en studiomarsman. Hier zijn we natuurlijk bijzonder trots op, want de prijs wordt jaarlijks maar aan 50 projecten wereldwijd toebedeeld. De jury van vooraanstaande architecten en designers bekeek 1300 inzendingen.

In de categorieën Civic and cultural interior of the year, Graphic design of the year en het overall Design project of the year 2021 kregen we de eeuwige roem.
Het jurycommentaar luidde:

“ Dit is een impactvol concept met grote voordelen wat betreft infrastructuur en mobiliteit. De dynamische graphics zorgen voor een geweldige gebruikerservaring en stimuleren interactie."

Bij Take a Brake wordt de dagelijkse activiteit van het parkeren van je fiets een haast museale ervaring. Het onconventionele locatie-specifieke ontwerp van de stalling zorgt voor meer comfort en het groter gevoel van veiligheid voor de duizenden dagelijkse gebruikers. Daarnaast promoot het ontwerp Den Haag als een fietsvriendelijke stad. Het project heeft meer dan tien design- en architectuurawards en nominaties ontvangen!

Previous
Previous

Fietsenstalling open tot voorjaar 2022

Next
Next

40 ambassadeurs gaan ‘down under’ op Haagse fietshotspot